Blogger Layouts

Monday, November 8, 2010

salam
ermmmm
cam sial je smalm beb
bodoh..bengap,bangang,bengong
n seangktan b semua la...

aku bukn nk ckp jahat ke ape
tp klu wt keje bodoh
memg bodoh la jwbnyer
smalm,iz suh aku on9
aku on la ym
then suh aku on skype
aku dah byk alsan xnk on skype
then,last2 on jgk
tp,memg lyn pon,wt bodoh je
aku on fb,lyn fb,chat2
aku tgk chat box aku laen je
memg aku dah tau la dia ngh on fb aku jgk
bapak sengal giler la beb
aku x mrh dia on fb aku
sebb tu tndenyer aku xde pape nk selindung dri dia
tp tu dulu la
dia je yg byk selindung dri aku,tp lntak la
nk jujur or x ngn aku,skarng x kesah lgsung la der
last2,dah fed up,aku off skype
lyn fb je..
duk lyn kesengaln firdaus isa
memg bongok la dia tuhh...
duk syok fesbuking
ade sorang add aku
nk tau sape??
IZ RA
bapak sial la beb
fb gf iz tuh
ape motif dia add aku gune fb tuh??
ko memg sial la iz,bodoh sgt2
agak2 nk sakitkn hati aku
x perlu la buat cmtuh,.
nmpk sgt kebodohan ko la
aku dah benci ko giler2 la bodoh
agak2 ko bhgia ngn dia or ngn sape2 pompuan pon
lantak ko la
jgn kaco idup aku
aku x kaco idup ko pon kan
knpe msti ko dtg blk lm idup aku??
x puas lg nk sakitkn hati aku???
dah rse menyesal aku knl ko dulu
menyesal aku syg ko dulu
skrg dah xde syg rindu dah
x perlu
ko lyk la
klu dasar player tuh,
cmtuh la idup ko,kejap ngn gurl tuh,kejap ngn gurl nih
hope la ko dpt hidayah,jumpe gurl yg baek tuk sedarkn ko
sedarkn ko dri suke permainkn org
ko nk bce blog bru aku kn??
aku xkn bg
tp klu ko nk jgk,ko usaha la sendiri
ex ko yg duk setia ko tuh tau je blog aku nih
ko mintak la ngn dia
huhuhuhu..
sume ex2 ko yg still duk berharap ngn ko
duk syg ngn ko
duk centakn ko
semuanyer bodoh
memg xde mate,sebb dah bute ngn ayt2 ko tuh
aku pon dulu bodoh jgk
tp skrg xde dah
aku dah pndai skit
bek aku bla awl2
skali2 ngn aku jd bodoh
still lg syg ko
hati aku nih,ckup la pernh syg ko dulu,sorang je
pasni,aku nk cri yg betol2 dlm idup aku
aku xnk da knl org speses cm ko
wt barah je dlm idup aku
aku mls la nk tulis pnjg2
wt sakit hati jew


smalam pulak,.
kak kol,duk luah isi hati dia
psl hafiz tuh
byk dia cite,
knpe la boy nih sush nk paham ati pompuan
tlog la bg kepastian klu menjalinkn hbugn tuh
cm syg n centa ngn byg2 sendiri
agk2 la,klu asyik ajk jumpe je,ade je alsan dia
klu p shoping,p tgk bola
ade mse pulak,blh pulak usaha
nih klu gf pon duk dekt je,xblh nk jumpe jap
dah kapel lme mne,tp x pernh jumpe
bg boy sume tuh hal kecik je
tp hati gurl,boy xkn paham cmner
hafiz,plezz paham hati kak
kak syg dan centakn ko sgt2
aku tau la ko tuh bz,
nk buat cmner,keje doktor ko tuh
memg slalu je bz
tp,klu nk seribu daya,klu xnk seribu dalih
betol x???
kesian aku dgr kak zura cerita smalm
aku x bela mne2 belah pihak
aku pon mybe paham or x paham life ko cmner
tp aku nih pompuan
jd aku paham hati kak cmner
ngn mslh aku lg,
x pernh nk senang,ade je mslh
jd pale otak aku nih dah mereng
serabut sgt2
aku syg,tp aku benci dia jgk
knpe la aku blh syg org cm iz tuh??
knpe Allah bg aku knl,syg dan benci ngn dia??
dah la..
hope hafiz ngn kak zura ok2 je nnti
idup aku pon nk tenang jgk
aku nk life yg baru
aku nk ade org yg aku syg,yg syg aku
tp nk yg kekal la
xnk main2 dah cm dulu
aku dah pent ngn life skrg nih
penat sgt2
tension sgt2
x sabar bk blk ganu
k la..out dulu
salam
muahhh333x
ngh sakit hati nih pon ade ati lg nk muahh3x org
hahahaha
k..




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...